Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ и централно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    147 няма кутия на централното,управлението е вътре в боди компа
    Остави ги да научат думата ТЪРСАЧКА, че вече все едно и също се пише. Особено за адаптацията. Ужас
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Остави ги да научат думата ТЪРСАЧКА, че вече все едно и също се пише. Особено за адаптацията. Ужас
      Каква адаптация какви пет лева бе колега.Аз нямам настройка на адаптивни параметри,аз искам да добавя нов ключ към централното.Нищо повече.
      Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
      Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
      Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Първоначално публикувано от west421 Покажи съобщение
        ДАИКС Пловдив

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

А той къде е наврян ако смея да запитам?
        Да пратиш много поздрави на Гелев.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Каква адаптация какви пет лева бе колега.Аз нямам настройка на адаптивни параметри,аз искам да добавя нов ключ към централното.Нищо повече.
          ШшШШШШШ ае стига с тоя СОТ бре иначе колега боди компа е под таблото вляво на волана,зад бушонното табло/те са едно цяло от 2 части,така да се каже/
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ШшШШШШШ ае стига с тоя СОТ бре иначе колега боди компа е под таблото вляво на волана,зад бушонното табло/те са едно цяло от 2 части,така да се каже/
            Колега ,благодаря за смисления отговор ще се поровя да видя какво може да се направи.Едното сигурно е приемник и декодер на сигнала а другото е бодикомпа.Още веднаж благодаря.
            Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Ей, без да искам съм объркал темата - ИЗВИНЯВАМ СЕ!

И за да съм ти от полза - Мъри правилно те е опътил. Само за дистанционното няма нужда нищо да разглабяш. Ако си знаеш пина отиваш при един ключар, който има MVP (например - http://img.diytrade.com/cdimg/837978...1233584205.jpg) и ти го програмира. Няма какво да разглабяш
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              0879369082

Comment

Ей, без да искам съм объркал темата - ИЗВИНЯВАМ СЕ!

И за да съм ти от полза - Мъри правилно те е опътил. Само за дистанционното няма нужда нищо да разглабяш. Ако си знаеш пина отиваш при един ключар, който има MVP (например - http://img.diytrade.com/cdimg/837978...1233584205.jpg) и ти го програмира. Няма какво да разглабяш
                Благодаря за насоките ,ама като ме прати на адаптация и направо останах без дъх(помислих че ме баламосваш нещо)
                Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Благодаря за насоките ,ама като ме прати на адаптация и направо останах без дъх(помислих че ме баламосваш нещо)
                  - слънцето е виновно
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

- слънцето е виновно
                    Че го няма ли?
                    Между другото разреших въпроса с ключа.Презапоих генераторния чип и започна да излъчва сигнал и вече работи оригиналния ключ.Често срещан дефект при насищане с SMD елементи е запояването защото се получават студени спойки които под влияние на влагата след време дефектират(много видеокарти за компютри ги "печем"на 250 градуса във фурна за 4 минути и тръгват повечето временно но там има хиляди спойки и не може да ги минем всички и след време сменяме).Та смятам темата за приключена!
                    Last edited by west421; d.m.y г., 10:37.
                    Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Че го няма ли?
                      Между другото разреших въпроса с ключа.Презапоих генераторния чип и започна да излъчва сигнал и вече работи оригиналния ключ.Често срещан дефект при насищане с SMD елементи е запояването защото се получават студени спойки които под влияние на влагата след време дефектират(много видеокарти за компютри ги "печем"на 250 градуса във фурна за 4 минути и тръгват повечето временно но там има хиляди спойки и не може да ги минем всички и след време сменяме).Та смятам темата за приключена!
                      Ем че те всички ключове на италианки страдат от тоя проблем,най-вече 147 и Либра
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ем че те всички ключове на италианки страдат от тоя проблем,най-вече 147 и Либра
                        От два месеца се занимавам с Алфа,първо купих на сина ми и така ми хареса че си купих и аз.Сега им разучавам магариите,защото Мондеото което карах е скучна кола,как веднъж не се развали за тея 6 години писна ми от скука,сега вече ще се пипа яко
                        Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

От два месеца се занимавам с Алфа,първо купих на сина ми и така ми хареса че си купих и аз.Сега им разучавам магариите,защото Мондеото което карах е скучна кола,как веднъж не се развали за тея 6 години писна ми от скука,сега вече ще се пипа яко
                          Ако си оправиш Алфата с хубави части и не си взел някоя мухлясала и ти няма да имаш проблеми с Алфите. Ма ако си забелязал тук се търси евтинджос или втора употреба за гробници, или се оправят в незнайни сервизи с още по-незнайни майстори. Аз също си изпатих преди 3 години от едни нещастници в София на ул."Панагюрище" 37 - не ходете там, а и враговете си не пращайте
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

Ако си оправиш Алфата с хубави части и не си взел някоя мухлясала и ти няма да имаш проблеми с Алфите. Ма ако си забелязал тук се търси евтинджос или втора употреба за гробници, или се оправят в незнайни сервизи с още по-незнайни майстори. Аз също си изпатих преди 3 години от едни нещастници в София на ул."Панагюрище" 37 - не ходете там, а и враговете си не пращайте
                            Дааа само добри части ама вече и двете са с термостати от Рено 5 и работят перфектно.За друго ще видим като му дойде времето.На моята и смених и регулатора за налягането защото ми клатеше оборотите на празен ход и като я прочетох и след донорството на Хаясчо вече е добре.
                            Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Дааа само добри части ама вече и двете са с термостати от Рено 5 и работят перфектно.За друго ще видим като му дойде времето.На моята и смених и регулатора за налягането защото ми клатеше оборотите на празен ход и като я прочетох и след донорството на Хаясчо вече е добре.
                              А темостатът на Рено 5 на колко отваря? И на колко затваря?
                              "...Успех с решаването на проблема а и да ти кажа че с термостат на Рено 5 в съединението към радиотора и избиване на стария термостат пак не е решение поради загубата на един кръг които служи точно за по бързото загряване на водата!"

Термостатът отваря на 83 градуса, но да не забравяме, че този термостат го слагате на маркуча, а там няма циркулация при затворено състояние. И ако термостатът е до радиатора, май може да понагреете повече колата

Или както му се вика - започнахме побългаряването, а после - Алфите са боклук
                              Attached Files
                              Last edited by tonov; d.m.y г., 23:05. Основание: допълнение
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Термостатът отваря на 83 градуса, но да не забравяме, че този термостат го слагате на маркуча, а там няма циркулация при затворено състояние. И ако термостатът е до радиатора, май може да понагреете повече колата

Или както му се вика - започнахме побългаряването, а после - Алфите са боклук
                                Защо до радиатора,сложен е до оригиналния и циркулация на вода си има колкото искаш.
                                Last edited by tonov; d.m.y г., 23:05.
                                Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Working...
                                X